Stichting Jong Actief

Onze missie.

Stichting Jong Actief (JA) is voor en door jongeren opgericht. JA richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden en talenten van jongeren, wat het doel heeft jongeren zelfredzaam te maken in de huidige maatschappij. Dit alles geleerd van - en ondersteund door leeftijdgenoten. (peereducation)
Juist jongeren die problemen kennen in hun priv√©situatie, dragen het hart van JA. JA richt zich op jongeren die reeds in hulpverlening terecht zijn gekomen of dreigen te vallen. Met JA belichten we de mogelijkheden die er altijd zijn, met JA werken we aan ‘succes’. Succes ervaren is belangrijk voor je persoonlijke motivatie, zo ben je sterk en zelfverzekerd om uitdagingen aan te gaan. JA maakt sterk en wil vooruit, constant ontwikkelen voor de toekomst. Op diverse gebieden kun je met JA jezelf verrijken met kennis en ervaring. Je bouwt samen met een geweldige groep mensen aan een succes.

Workshops.

Stichting Jong Actief biedt diverse workshops voor jongeren. Hier kunnen jongeren gratis aan deelnemen mits anders vermeld. Stuur een mail naar jongactief@gmail.com en schrijf je direct in voor de volgende workshops, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw organisatie.

- Graffiti
- Airbrush
- Po√ęzie
- Talentcoaching
- Koken
- Omgaan met geld
- Grafisch ontwerpen
- Organiseren & ondernemen
- Catwalk lopen

Klik hier voor de website.