zondag 20 februari 2011

Lange rokken terug in de mode

Nog steeds gehecht aan je minirok met leggings? Misschien gaat daar het komende seizoen verandering in komen. Lange rokken komen weer in de mode. Toppers zijn: de kokerrok, de kuitrok, de cirkelrok en de enkellange rok. 

Roklengte en crisistijden

Als we op het modebeeld afgaan, dan is het nu pas echt crisis. Want worden de rokken niet korter in hoogtijden en zakken de zomen niet richting grond als zich donkere tijden aandienen? Wat dat betreft is de terugkeer van de lange rok geen goed nieuws.

 

 

Ook vrouwelijk en verleidelijk zonder blote dijen te tonen

Laten we het positief benaderen en er eens een eigen interpretatie tegenaan gooien. Heeft de crisis ons niet allemaal wat volwassener gemaakt? Maak de lange(re) rok misschien deel uit van dit groeiproces? Volgens ons wel. In de afgelopen jaren is het tot de ontwerpers doorgedrongen dat ze toch met 'verdomd goed materiaal' moeten komen, willen ze de verkoopcijfers hoog houden. En dat heeft tot een chiquer modebeeld geleid (het 'pronkerige' is eraf) waarin de langere rok goed thuis hoort. Lange rokken zorgen voor een elegante en volwassen uitstraling. Ze zijn vrouwelijk en verleidelijk op een zelfverzekerde manier. Alsof er geen blote dijen meer aan te pas hoeven te komen om ons sexy en verleidelijk te voelen!

by trendstyle.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten