donderdag 3 maart 2011

Lady Gaga op de catwalk

Aan de kant, aan de kant! Al rokend paradeert Lady Gaga over de catwalk van Mugler a/w 2011.

Nicola Formichetti, de nieuwe creatief directeur van Mugler, toonde gister zijn allereerste collectie voor het label.

1+1=2
Om meteen de toon te zetten, wilde Formichetti groots uitpakken. En laat de beste man nou geheel toevallig de stilist zijn van Lady Gaga. Een en een is twee, toch? De toon zetten is de excentrieke Lady Gaga behoorlijk gelukt. Terwijl Government Hooker – een single van Gaga’s nieuwste album Born This Way – uit de speakers knalde, paradeerde Lady Gaga met twee enorme, blonde staarten in heur haar, een sigaret in de mond en zwarte laarzen met plateaus ter hoogte van een wolkenkrabber over de catwalk.

GOED VOORBEELD DOET VOLGEN
Nou ja, goed… Bijzonder was het in ieder geval wel. Ook de andere modellen leken hierdoor ge├»nspireerd en lieten zich compleet gaan: schreeuwend en beestachtig poserend toonden de knappe meisjes de futuristische wintercollectie van Mugler op de runway.

LITERS EYELINER
Nicola Formichetti laat met zijn eerste collectie zien dat hij het Mugler-gevoel – futuristisch en excentriek – behoorlijk goed in de smiezen heeft. Met een gerust hart kunnen we zijn collectie zelfs spacy noemen. We zien creaties met veel latex, glanzende stoffen en see-through-stoffen in ravenzwart met hier en daar een nude de revu passeren. Afgemaakt met torenhoge hakken en qua maquillage liters eyeliner. accent

De eyecatchers van de show? De ieniemini bh-tjes van plastic-ish materiaal en de contrasterende outfits, waarin mega volume en strakke belijning werden gecombineerd.

1 opmerking:

 1. Loving your blog , even though I keep having to translate it ,
  Your banner is lovely , you look so pretty
  Mantenso xx
  P.s Definately following you !
  www.fashionfadesstyleneverdoes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen