zaterdag 6 augustus 2011

Herfstcollectie ZARA

Weg met de shorts, bikini’s en cocktailjurkjes. De eerste najaarsitems hangen inmiddels in de winkels! Hier alvast een kleine greep uit de najaarscollectie van ZARA.

De polkadot zagen we al veelvuldig terugkomen op de catwalk bij onder andere Marc Jacobs, Stella McCartney en Tao Commes Des Garçons. Voor het najaar doet ook ZARA mee aan de stippentrend. Geen liefhebber van stippen? Naast deze printtrend kunnen we ook nog een tijdlang genieten van metallic, shine en de altijd terugkomende dierenprint.
De jassen mogen groot dit jaar. Op de catwalk bij DKNY en Donna Karan zagen we de lange, elegante jassen al voorbij komen.
Ook de enkellaarsjes zijn dit najaar goed vertegenwoordigd. Van peeptoe tot puntig en gemaakt van suede of leer. Ook de derby’s zijn nog steeds een hot item. Niet in ‘gewone’ kleuren, maar dit seizoen in opvallend metallic, zwart lak, of leer bruin.
Naast de lange lengtes showt Zara dit najaar vooral jurkjes boven de knie. Dit najaar perfect door te dragen met een hippe panty in kleur of print.

1 opmerking:

  1. Leuke zaken maar het zegt me minder dan de lentecollectie, daar kon ik de hele winkel van kopen. :)

    BeantwoordenVerwijderen