zondag 29 januari 2012

Bas Kosters a/w 2012 AFW

De verwachtingen waren logischerwijs hooggespannen gezien zijn laatste succesvolle, swingende catwalkact. Maar Kosters’ nieuwe show voldeed zonder twijfel aan alle verwachtingen. Bas opende zijn show zelf, op een manier waar de fun dusdanig vanaf spatte dat zelfs het meest sjagerijnige gezicht op de front row zijn grijns niet langer kon onderdrukken. Feestje!

Met zijn collectie wilde Bas Kosters een beeld geven van het stadsleven én het verlangen naar de natuur. . Maar wie outfits met takken, blaadjes en bloemen verwachtte, kwam bedrogen uit. De natuur kwam vooral in kleur en materiaalgebruik terug. Het stadsleven herkenden we in een digitale flitsende, grafische punkesthetiek met felle kleuren en all over-prints.

Centraal in de collectie staat de mobiele technologie. Dit zagen we oa terug in prints en ook de muziek - speciaal voor de show gemaakt door Bas in samenwerking met Alex Kaseta en producer Riptide - werd regelmatig onderbroken door de kakkineuze stem van een telecom-medewerkster. 'Al onze medewerkers zijn in gesprek, een ogenblik geduld alstublieft'.

Om het feest compleet te maken ging ook de nieuwe Bas Kosters Studio website live, compleet met website en geintegreerd weblog. Gaat dat zien op www.baskosters.com.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten