dinsdag 10 januari 2012

Voorjaarstrend: Zie ze vliegen

Vandaag is een dag bij uitstek om de miauwende katers achter je te laten en door te gaan met fresh dierenvlees. Fashion heeft voor aankomend modeseizoen haar favoriete diersoort, de poezenbeesten, verlaten en kiest voor vleugels. We zien ze vliegen dit voorjaar, birdies zijn hot!

De vogel is gekroond tot nieuwe print-king van het spring/summer 2012 trend seizoen. De gevleugelde vrienden waren te zien bij aan een vloed van uiteenlopende designers. Er waren abstract en felgekleurde birds, maar ook driedimensionale real life looking vogeltjes.

Carolina Herrera koos voor haar naar lente ruikende collectie voor de mus als muze. Ze verwerkte deze op zwierige maxi jurken, rokjes en zijde shawls. Aan het einde van de collectie kwamen de tsjilpers ook nog in het rood langs gevlogen. Marc Jacobs had voor zijn jongere lijn Marc by Marc Jacobs naast veel sport invloeden ook wat vogelprintjes. Een abstracte felgekleurde kolibrie print kwam op een badpak, jurk en rokje langs.


Vogel printjes waren er ook bij Kenzo - die koos papegaaien als favoriete vogels-, Suno had zwaluwen en Jill Stuart had zoete pastel gekleurde vogels. Giles vogel was de zwaan, deze vogel is al een paar seizoenen around maar we hebben het idee dat er nu echt sprake van een trend is. In de futuristische collectie van Manish Arora was er sprake van het echt werk, groene driedemensionale parkieten waren aan één ontwerp bevestigd.

Investeer in een zwerm vogels om zo jouw zomer garderobe vleugels te geven!

2 opmerkingen:

 1. Hi darling! nice blog :)
  visit mine!
  if you follow me, i'll follow you back!

  kisses

  www.coffebreakblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, niet echt iets voor mij al die dierenprinten. Maar wel mooie ontwerpen :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen