dinsdag 23 april 2013

Zomertrend 2013: Bloemen


De bloemenprint is nooit echt weg geweest, maar dit seizoen maakt ze een ware opmars. Tijdens de modeweken toonde onder andere Max Mara en Dolce & Gabanna vele vrolijke items in bloemenprint. 
De combinaties met bloemenprint zijn eindeloos. Zorg dat je een aantal goede basics hebt met verschillende flower motieven. Combineer bijvoorbeeld een bloemenblouse met een lederen rok voor een stoere, maar sexy look. Een print jurk met flower pint geeft vaak een lieflijke uitstraling, maar afgestyled met een stoere tailleriem krijg je een meer edgy randje.
Houd er rekening mee dat een drukke print niet voor alle figuurtypes werkt. Voor een recht figuur is een drukke print goed: hiermee geef je de illusie dat je 'vorm' hebt. Heb je een peervorming figuur? Ga dan niet voor een bloemenprint jeans. Leg de nadruk op je bovenlichaam en kies voor een top of blouse met opdruk. 
Ook celebs omarmen massaal deze vrolijke print. In combinatie met een mooie pump zorgt de bloem voor een ultieme vrouwelijke uitstraling. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten