zondag 7 augustus 2011

Roze lippen voor dit najaar!

Felroze lippen zijn dit najaar dé trend!

Voor een fashionable look kleur je je lippen dit najaar roze. Niet zo'n fan van de kleur? Ook rood mag, als het maar opvalt. Combineer een felle kleur op je lippen sowieso met een natural look voor het mooiste effect.
Dat felle kleuren in zijn, zie je onder andere terug op de catwalk bij Diane von Furstenberg. Ook bekende celebs als Lauren Conrad, Lady Gaga en Gwen Stefani zijn hooked aan de trend. Bij de beautymerken Estee Lauder en Mac Cosmetics zie je de roze kleur al terug in hun nieuwe lippenstift lijnen.

Wil jij ook roze lippen, check dan deze tips!

Huid
Zorg ervoor dat je huid mooi egaal is en dat je wenkbrauwen goed in shape zijn.

Ogen
Je ogen kun je mooi nude laten met alleen een beetje mascara voor een natural look. Of je maakt smokey eyes en maakt je ogen heftiger door een eyeliner te gebruiken.

Lippen
Doe voordat je de knalroze kleur op je lippen aanbrengt, een laagje lippenbalsum op je lippen zodat je lippen een verzorging hebben. Maak gebruik van een kwastje om je lippen te stiften, zo doe je langer met je lipstick. Breng nu de lippenstift op je lippen aan, hap je lippen af op een tissue en breng een tweede laagje aan. Zo blijft de lipstick langer zitten.

3 opmerkingen: